Lahedad ideed tüdrukuteõhtuks: hüvasti vabadus!

Pulmad lähenevad ja varsti on sinu staatuseks „abielus“. Praegu veel oled sa vaba ja sulle on vaja lõbusat viisi, kuidas oma vallalise eluga hüvasti jätta, miks mitte teha seda suurejooneliselt tüdrukuteõhtul. Pruudi sõbrad tavaliselt valivad õhtu teema ja organiseerivad kogu peo. Samas võib alati ka pruuti korraldamisse kaasata, et arutada läbi võimalikud valikud ja tegevused. Kõik oleneb sinu isikuomadustest, sõprusringkonnast, huvidest ja rahalistest võimalustest. Kõike eelnevalt arvesse võttes on pidu võimalik korraldada mitmel viisil, millest all pool juttu tuleb.

Ööklubi
Juhul kui sa oled noor ja energiline ning armastad olla tähelepanu keskpunktis siis see on sulle ja su sõbrannadele parim koht. Pange selga lühikesed seelikud ja peokleidid, jalga kõrged kontsad, laske oma juuksed valla ning tantsige kuni koidikuni. Leia endale see miski, mis sinuga seostub ja sobib. Selleks võib olla näiteks isegi punane huulepulk. Sellist kirevat seltskonda on raske mitte tähele panna, mis tähendab, et kogu tähelepanu on pööratud teile. Tasuta kokteilid ja parimad laulud on garanteeritud. Vallalised sõbrad võivad isegi leida endale sel õhtul kaaslase.

Karaoke baar
Koos laulmine alati ühendab inimesi. Sellest ei ole midagi kui sul pole ilusat lauluhäält või rütmitaju. Rambivalguses tunnete ennast nagu superstaarid. Sinu sõbad võivad teha sulle erilise muusikalise kingituse näiteks võimaluse lauda lemmiklaulu või isegi luua sulle spetsiaalse laulu. Võib riietuda kuulsate 20ndate jazzi ikoone matkides või siis Marilyn Monroe stiilis.

Kodu
Kui suured ja kärarikkad üritused ei ole sinu jaoks ning sa naudid pigem oma kodu hubasust. Sulle meeldib kokata ja luua uusi retsepte või kududa sokke. Sul on võimalik samuti veeta kvaliteet aega kodus lihtsalt on vaja valida sulle sobiv peo stiil.

See võib olla „Pin-Up“ stiilis kokkamise õhtu: retro tantsu ja kokteili pidu. Sa võid isegi kaunistada oma kodu muinasjutu stiilis: magusad koogikesed, makroonid, piimakokteilid vahukoorega ja pastellroosas toonis padjad, lisaks on nendega võimalik korraldada võimas padjasõda. Kasuta ka peokaubad nagu temaatilised vanikud ja paberkaunistused. Ei tohi unustada ka pehmeid mänguasju, mida on võimalik dekoratiiv elementidena kasutada, et muuta ruum igati armsaks.

Võimalik on ka mängida erinevaid mänge näiteks „ Kas sa oled kindel, et oled valmis?“. Selles mängus pannakse pruut ringi keskele ning teised üritavad teda abiellumise mõttest loobuma panna. Kõigeks tuleb valmis olla, sest peoliste poolt pakutud argumendid võivad olla väga veenvad. See on suurepärane viis testimaks oma meelekindlust ja soovi tõesti abielluda.

Ekstreemsused
Kui sina ja su sõbrad on rohkem seiklushimulisemad siis nüüd on viimane aeg proovida langevarju hüppeid. Las mehed maapinnal kadestavad! Juhul kui see ei sobi siis on võimalik alati sõita kartidega, sooritada benji hüppeid või valida mingi teine põnev tegevus. Ja meelde tuletuseks, et mõõdukas kogus alkoholi ei ole nende ettevõtmiste juures kunagi kurjast.

Ole loov
Kui sulle meeldib proovida erinevaid riietusstiile ja muuta see läbi oma imagot siis üks võimalus on muuta tüdrukuteõhtu värvikaks fotosessiooniks. Näiteks rentige stuudio või leidke mõni muu huvitava taustaga koht, kus pildistada. Võimalused eneseväljendamiseks on piiritud- minge pööraseks. See on lõbus ja fotodest jäävad ilusad mälestused, mida on ka hiljem võimalik uuesti vaadata ning meenutada.

Ostlemine või spa külastus
Kui kõik mis sa tahad on rahu ja vaikus siis võimalik on minna, kas ostlema või veeta kogu päev lõõgastavas spas või minna ilusalongi. Ei ole midagi parimat, kui veeta neid mõnusaid rahulikke hetki oma sõbrannade seltsis.
Ülal pool toodud mõtted on vaid mõned, mida on võimalik kasutada. Kõige olulisem on siiski, et viimane vallaline õhtu oleks selline nagu sina soovid ja vajad. Võimalused on piiritud nii, et lase fantaasial lennata.

Happymania.ee e-poest leiad peokaupa tüdrukute õhtu korraldamiseks: