Kuidas korraldada sünnipäeva pidu öko-stiilis?


Juba varsti on käes soe kevad ja suvi ning kõik hakkavad veetma rohkem aega vabas õhus. Kliima meie riigis on päris külm ja igal võimalusel tasub minna õue. Ja seepärast pole üllatav, et suve tähtpäevi tihtipeale tähistatakse looduses. Meie aga aitame korraldada unustumatu ja stiilset pidu, millega saab üllatada oma lähedasi, sest  ebatavaline pidu vabas õhus kindlasti meeldib kõikidele.
On tulnud aeg loobuda ettearvamusest, et piknik – on istumine looduses grilliga ilma mugavuseta ja luksust. Tuleb meeles pidada, et pidu vabas õhus võib olla stiilne ja ilus, ja selleks on vaja natuke fantaasiat ja peo kaunistusi. Selleks et suunata teid, pakume oma blogis mõned ideed, kuidas seda teha. Loodame, et need insporeerivad teid järgmise sünnipäeva peo korraldamisel.


1.Igasugused värvilised paelad – on väga ilus peo dekoratsioon, mis väga hästi sobib kokku metsaga ja loodusega. Riputage neid puu oksadel ja need toovad müstilise ja muinasjutulise atmosfääri. Pidu muutub hubaseks ja rahulikuks.


2. Peamine probleem, millega kokku puutuvad inimesed suvistel õhtudel – on sääsed. Ja miks mitte lahendada selle probleemi kasutades ilusaid arooma küünlaid? Need kaunistavad teie pidu ning päästavad putukatest.
3. Kui õues on pime, lülitage sisse laternid ja vanikud led-lampidega – sellised peotarbed kaunistavad pidu, loovad romantilist ja muinasjutulist atmosfääri ning valgustavad pikniku koha.
4.Tavaliselt õues kasvab väga palju igasuguseid lilli, mis on nagu loodud selleks, et seista kaunistusena peolaua peal. Lilledest saab ka valmistada pärjad – ja see võib olla ka omanäoline dresscode – kõik külalised saavad kauinistada sellega oma pead.


Erinevad vanikud, laternad, lambid ja muud peo kaunistused lisavad tähistamisele isikupära ning teevad atmosfääri pidulikum ja romantilisem. Laua serveerimisel saab kasutada naturaalseid materjale – linased laudlinad. Kasutage võimalikult palju  looduslikest materjalidest Ühekordne nõud võib olla lilledega või roheliste lehtedega. On väga oluline kasutada rahulikke värve – selliseid, mida saab kohtada looduses ja metsas. Tegelikult loodus väga hästi inspireerib – seal on kõik ilus ja täis harmooniat.

Ärge unustage, et loodus – on ka väga ilus taust fotosessiooni tegemiseks.
Värske õhk, linnude laulud ja pehme rohi on pikniku lahutamatu osa, seal te saate tunda ennast looduse osana. Piknik öko-stiilis sobib romantilistele inimestele ja nendele, kellele meeldib muinasjutuline ja salajane atmosfäär.

Natuke infot öko-stiilist:
See on päris uus trend, mis on saanud paljude inimeste lemmikuks – seda kasutatakse ka sisekujunduses ning paljud eelistavad selle modernsetele ja hightech stiilidele. Öko-stiil sisekujundudes on täis positiivset energiat, kusjuures hästi palju kasutatakse looduslike materjale ja rahulike värve, mis aitavad inimestel lõõgastuda.