Kuidas kaunistada lastepidu: 5 ideed

Laste sünnipäev või muu teine lastepidu peab olema eriline.Täiskasvanutele tihtipeale piisab meeldivat seltskonda ja rikast lauda, lastepidude puhul on aga eriti oluline pidulik atmosfäär. Seepärast tuleb kõike läbi mõelda, muidu sünnipäev võib tunda nagu tavaline päev, ning isegi tort ja külalised ei paranda olukorda. Selleks et luua unustumatu lastepidu, pakume viis dekoreerimisviisi. Nende alusel saate ise ette valmistada ilustat ja ägedat sünnipäeva oma lapsele.


1) Rootsi laud kõige väiksematele. Lapsed lihtsalt ei saa istuda laua taga kaua aega. Just seepärast on mõtekas pakkuda maiustusi candy bar-i kujul. Ilusti dekoreeritud candy bar on tõesti laste lemmik. Lapsed saavad mängida ning aeg-ajalt võtta maiustusi laua pealt

“Keegi ei saa kurb olla, kui tal on õhupall”, – ütles Winnie the Pooh muinasjutus. Samas kaunistamine õhupallidega on kõige lihtsam viis rõõmustada lapsi.

3) Pidu kevadises metsas.

Kahjuks tihtipeale ei saa me korraldada pidu looduses. Aga vastava dekooriga saab luua metsapeo atmosfääri ka kodus, lastetoas või kohvikus, vaatamata sellele, milline on õues ilm.

4) Moodne weekend.

Lapsed ka tahavad olla stiilsed ja moodsad. Kaasaegne dekoor mündirohelistes toonides tõesti üllatab teie lapse sõpru.

5) Magus kuningriik.

Kui kasutada kuldsaid toone, siis sünnipäevalaps tunneb ennast nagu kuningas või kuninganna. Kaunistage lauda kuldsa-valgetes toonides ja sünnipäevapidu tuleb välja nagu tõeline kuninglik vastuvõtt.

Väga suur valik ägedat peokaupa on saadaval Happymania.ee e-poes:

-38%
2.50