DIY: fotosessioonide eredad taustad

Täna me otsustasime kirjutada veel ühest huvitavast teemast – fotosessioonide dekoorist ning taustadest, mis teevad tavalise pildi palju huvitavamaks. Need dekoreerimise viisid on lihtsad  kiired ja odavad.

Vikerkaar

Selleks et ette valmistada vikerkaare, läheb vaja natuke aega, sõprade assisteerimist ja õhupalle. Kui te soovite mitte piirata ennast fotosessiooniga ning kasutada selle dekoori peo korraldamisel, siis meie e-poes on ka peokaubad Ükssarvik ja vikerkaar seeriast. On hea, kui te saate tegeleda vikerkaare ette valmistamisega ürituse päeval, sest päikese all kaotavad õhupallid oma esialgse välimuse. Juhul, kui see ei ole võimalik, siis tuleb hoida õhupallid tumedas ruumis.

Selleks on vaja:
õhupallid (valged ja läbipaistvad)

mini-õhupallid (valged ja läbipaistvad)

modelleeritavad õhupallid (neoon roosa, korall, punased, oranžid, kollased, mündirohelised, rohelised,  türkiisinised, helesinised, taeva sinised ja lillad).

õhupalli pump

käärid

kahepoolne teip

Samm 1:
Puhuge mitu modelleerivat õhupalli täis. Meie näide on tehtud nii, et iga värvi laius on 2 õhupalli.
Samm 2:
Modelleerimie vikerkaare – alustame lillast õhupallist, vormistades kaare. Selleks, et kaare kuju säiliks, kasutame teipi õhupalli keskel ja otsades. Võib teha mitu väiksema suurusega joont – vehelduseks ja selleks, et täita tühjad kohad.
Samm 3:
Nüüd kui vikerkaar on valmis, hakkame tegelema pilvega. Selleks võtame valged ja läbipaistvad õhupallid, puhume need täis. Esialgu võtke suured õhupallid ja siis väikesed. Tulemusena te saate ilusa ja õhukese pilve. Nüüd on aeg teha ilusaid ja eredaid pilte.

Triibuline paberist fotosessiooni taust

Paberist on võimalik teha tohutu palju igasugust huvitavat dekoori – see on odav materjal, ja paberist kaunistused teevad kaunimaks ükskõik millise pidupäeva. Täna meie jutt on sellest, kuidas teha efektse tausta fotosessiooni jaoks, mida saab kasutada samuti candy-bari kaunistamisel.

Selleks on vaja:
– läikiv paber rullides
– läbipaistev teip või tugev lii
– käärid
– värviballoonid

– kile või ajalehed, mille peal värvida paberit
Samm 1:

Lõigata paber rullidest erineva pikkusega ribadeks. Valige kõige pikema ning lõigake edasi juba väiksema suurusega ribasid. Kõige pikemad ribad moodustavad tausta esimese kihi, ja kõige väiksemad ribad on vaja kleepida viimasena.
Samm 2:
Pange kokku riba ühe otsa nurgakesed ning kleepige neid kokku teibiga või liimiga, kui soovite, et kompositsioon püsiks kauem. Juhul, kui te kasutate liimi, siis pange üks nurgake teise peale. Ja siis tehke sama samm teiste ribadega.

Samm 3:
Pange kile või ajalehed põranda peale, tehke aknad lahti ja siis alustage ribade värvimisega. Tagakülje ei ole näha, aga igaks juhuks värvige ribade otsad seal ka.
Nõuanne: esialgu kasutati kassa aparaadi paberit, aga värv ei kuivanud ühtlaselt. Seega veenduge, et kasutate kvaliteetset paberit.

Samm 4:
Valige koht, kuhu riputada kompositsiooni ja  fikseerige kõige pikemad ribad seina peale, kasutades läbipaistvat teipi. Siis tehke sama moodi väiksemate ribadega. Võite ka mängida erinevate ribade suurustega, et oleks huvitavam ja  ilusam efekt.
Nüüd on valmis! Selle ilusa tausta saate kasutada erinevatel sündmusetel (laste sünnipäev, baby shower ja nii edasi).