“Alice imedemaal” muinasjutuga inspireeritud kingituse idee

Kunagi lapsepõlves me kõik elasime muinasjutulises maailmas – mõtlesime midagi välja ja fantaseerisime, et muinasjutu kangelased eksisteerivad ka päriselus. Kas tuleb seletada, miks müstiline ja maagiline kingitus on parim viis kedagi üllatada? Sest meie kõik tahaksime kokku puutuda muinasjutuga reaalses elus, mitte ainult oma unistustes. Eriti kui on tegemist maagilise esemega – kas või võlukepiga, lendava vaibaga ja veelgi parem – maiustusest muinasjutust. Tuntud raamatus “Alice Imedemaal” selleks, et pääseda läbi väikest ust, oli tüdrukul vaja ära süüa maagilise piruka ning juua muinasjutulise joogi.

See ongi kingituse idee – läbida Alice maagilise teekonda ning süüa võlumaiustust ning võlujooki.

Kingitus koosneb järgmisest:

  • ilus pudel sõnumiga “Joo mind”,
  • maiustus sõnumiga “Söö mind”
  • ja väike võti.

Eesmärk ja muud detailid võivad olla täitsa erinevad.See on suurepärane idee, mis sobib nii lastele, kui ka täiskasvanutele.

Peale selle, meie e-poes on olemas ka muud peotooted sarjast “Alice imedemaal” (joogitopsid, taldrikud, tordi topperid, koogialused ja muud peotarbed. Need peotooted loovad muinasjutulise atmosfääri vaatamata sellele, kas peo korraldamise koht on mängutuba, kodu või aed.

“Alice imedemaal” muinasjutuga inspireeritud pidu võib olla korraldatud nii lastele kui ka täiskasvanutele. Samas see on väga hea pulmateema.