Candy baari ette valmistamise juhend

Kaasaegses maailmas traditsioonid rändavad riigist riiki. See puudutab ka sündmuste tähistamise viisi. Üha rohkem me kuulame selliseid sõnu nagu baby shower ja candy bar. Just candy bar-i kaunustamisest on tänane postitus.
Selleks, et candy bar oleks ilus ja meeldejääv, tuleb jälgida järgmist juhendit:

Temaatika valik

Candy bar võib olla kindla temaatikaga (Alice imedemaal, ükssarvikud ja vikerkaar) või ilma konkreetse teemata.
Värvide valik
Peamine reegel candy bar-i ette valmistamisel – säilitada värvilahendust. Spetsialistid soovitavad mitte kasutada rohkem kui kolm värvi. Kui peol puudub konkreetne temaatika, siis võib lähtuda ruumi värvidest ning kasutada universaalseid kaunistusi nagu vanikud, paberkaunistused, õhupallid, pildiraamid, tähed jne.
Koha valik ja tagaseina kaunistamine.

Järgmise sammuna tuleb otsustada, kuhu paigaldada peolauda. Kuna candy bar-il peab olema dekoreeritud tagasein, siis see võib asuda seina, akna või peegli kõrval. Siis on lihtsam riputada kaunistusi. Tagaseina kaunistamisel kasutatakse õhupallid, vanikud, kärgpallid, lillede kompositsioonid ja muud peo dekoratsioonid.
Pinna ette valmistamine
Ei ole kohustuslik kasutada ainult lauda. Võib kasutada kummutit, tumbat, käru või misiganes veel, kõik sõltub teie fantaasiast. Lauda tuleb katta laudlinaga, ja see samuti peab olema kooskõlas kogu kompositsiooni värvidega.

Candy bar-i nõud
Mitmetasandiline laua vormistamine on alati teretulnud. Sobivad nõud paberist ja plastikust, igasugused mitmetasandilised kandikud, taldrikud, purgid ja spetsiaalsed temaatilised koogialsused.
Nõude valik on väga oluline ja sellega tuleb väga tähelepanelik olla. Selle abil muutuvad tavalised asjad väga huvitavaks maiuspaladeks. Näiteks, kui valada piima väiksetesse pudelitesse, panna värviline kõrs sisse ning kaunistada kleepsudega, siis tavaline jook ei ole enam nii igav.

Maiustused

Candy bar-is võivad olla igasugused magustoidud, aga traditsiooniliselt kasutatkse ilusaid komme ja puuvilju, mis täiendavad dekoori. Näiteks, marshmallow, küpsised, cupcakes, cake-pops, väikesed koogikesed, näiteks macarons, tordid, cheesecakes ja pähklid.

Sildid

Veel üks kohustuslik element – erinevad sildid, pildiraamid, tähed ja muud dekoratiivsed elemendid. Need võivad olla käsitsi tehtud, välja prinditud, vormistatud scrapbook-stiilis, või ostetud disainipoest.

Peamine ülesanne – säilitada ühist stiili ja kasutada detaile, mis sobivad hästi kokku.